Thuis

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Banbury Interne Mixer voor verkoop
Van goede kwaliteit Banbury Interne Mixer voor verkoop
Klantenoverzichten
Uw materiaal is mijn eerste stap aan succes!

—— David Belyavskiy

De vlammachines zijn beste

—— Alex Silva

U bent mijn beste leverancier!

—— Chalee SukSawaad

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

1 2 3 4
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

 • lopende band

   

  De naverkoopdienst:


  1. Alvorens te verkopen -De technologische dienst. aanbiedingen perfect technologisch overleg aan klant. Kies de meeste geschikte machines voor klant volgens het kenmerk van de vorm en de producten. Lever basis van opbrengsplan volgens de eis van de klant, bied het fundamentele algemene kennisoverleg van de machine aan. De mensen zonder ervaring bieden technologisch overleg aan die degenen aan die een nieuwe onderneming willen beginnen. Adviserend vormende plastic machine met hoogte - de kwaliteit en de concurrerende prijs, vinden beste gemakmanier van betalingstermijnen.


  2. De dienst op verkoop. De vooruitgangsonderzoek van de aanbiedingsproductie. Leveringsmachine op tijd volgens de eis van de klant, de machine van de tussentijdwaarborg hoog - kwaliteit tijdens verwerking van de machine. Laat de verzekerde klantenrest. Installeer, zuiver het dienen voor gewoon volk die het moeilijkheid aan meester voelt. om het het zuiveren van de klant van de hand te doen probleem kunnen wij het technische personeel sturen installeren, het dienen aan de drempel zuiveren.

   

  3. De naverkoopdienst. De dienst zonder onderbreking, het is goed en gemakkelijk om in 24 uren van de machine van de klant aan waarborg te werken. (ontvang een werkdag na de fax, overschrijden twee werkdagen niet ten laatste te verzenden)
  Om het even welk probleem met de machine kunnen wij de agent in uw land gedaane naverkoopdienst voor u hebben. anders, betaal een vervoerprijs van het terugkeerbezoek, veroorzaken wij onze ingenieur aan u. Niet alleen verhindert de aanbiedingsdienst op onderhoud wanneer de machine opsplitst, de totstandkoming van het probleem alvorens het belangrijkere ding zal gebeuren.

   

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

 • OEM / ODM

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.ZHANGJIAGANG CO. VAN VLAMmachines, LTD.

   

  Co. van vlammachines, Ltd werd opgericht in 2003, Zhangjiagang-is de stad Nationale Sanitaire gevestigde Stad, 

  in Jiangsu-Provincie, met geschikt vervoer, dicht bij Shanghai, de aandrijving van 2 uren van Shanghai. 

  Het bedrijf veroorzaakt hoofdzakelijk lopende banden en uitdrijvingsproductielijn, hetopgeruimde machinaal bewerken die rollen 

  centra, malenmachines, molens, draaibanken en ander verwerkingsmateriaal in de workshop. 

  De bedrijfproducten worden verkocht rond de wereld, de de uitvoerverhouding van 80% of meer en krijgen het lof van

   heel wat klanten.
  Ons bedrijf kan OEM/ODM de diensten verlenen, hebben wij 12 jaar van technische ervaring en 8 jaar

   van de uitvoerervaring, welkome klanten om onze bedrijf en gids voor ons te bezoeken.

   

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

 • R & D

  Onze producten hebben de ISO-certificatie van het kwaliteitssysteem en Ce-certificaat overgegaan. De gedetailleerde technische configuratie van het product door de klant om het contract te bevestigen en dan uitgegeven aan de workshop voor de verwerving en de productie, het productieproces voor elk kanaal en precisie vereist aan de supervisie en het beheer van de afdeling van de productietechnologie, materiaaldelen moet QC test vóór assemblage, het materiaal van de Klantengoedkeuring na definitieve assemblage en materiaal opnieuw overgaan opdragend om klantentevredenheid te verzekeren. 

  ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

   

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. James

Tel.: 0086512--018362208333

Fax: 0086-512-58100180

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)