Thuis

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

Certificaat
Van goede kwaliteit Banbury Interne Mixer voor verkoop
Van goede kwaliteit Banbury Interne Mixer voor verkoop
Klantenoverzichten
Uw materiaal is mijn eerste stap aan succes!

—— David Belyavskiy

De vlammachines zijn beste

—— Alex Silva

U bent mijn beste leverancier!

—— Chalee SukSawaad

Ik ben online Chatten Nu

ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

1 2 3
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.
Kantoor fabriek 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : VLAM
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 60% - 70%

De Machinesco. van de Zhangjiagangvlam, Ltd wordt gevestigd in nationale beschavings hygiënische stad dicht bij Shanghai, dat in het veroorzaken van rubber en plastic machines, met inbegrip van interne mixer, open molen, calendaring machine, extruderproductielijn en recyclingsproductielijn, enz. gespecialiseerd is. Wij streven naar het verstrekken van de beste kwaliteit van producten en de dienst aan alle klanten, door zich onophoudelijk het verbeteren en het ontwikkelen.

 

Tot nu toe door voortdurend het praktizeren en het verbeteren, vormden wij reeds een hoogte - kwaliteitsteam met inbegrip van geavanceerde talenten. Wij hebben strikt controlesysteem in de producten onderzoekend, producerend, assemblerend, testend en leveren. Ondertussen zullen wij het marktconcurrentievermogen en de klantentoepasselijkheid door te vernieuwen en verzekeren het ontwerp te verbeteren en de kwaliteit van het product.

 

Het vlambedrijf dringt het beheersidee van „uitstekende kwaliteit aan, leidt de integriteit, hoogte - de dienst van kwaliteitsnaverkoop“, zodat wij het vertrouwen en de steun van more and more klant van huis kunnen winnen en in het buitenland. Het verstrekken van voordelige machines voor klanten en het krijgen van hun algemeen aanvaarde betekenis zijn ons definitief succes!

 

Warm verwelkomde binnenlandse en overzee klanten om en onze fabriek te bezoeken te inspecteren, die tot wederzijds voordeel voor allebei van ons leiden! 

Contactgegevens
ZHANGJIAGANG FLAME MACHINERY CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. James

Tel.: 0086512--018362208333

Fax: 0086-512-58100180

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)